Vítejte, dnes je 19. 4. 2024 | 14:27

Vážení sportovní přátelé,

jsme velmi rádi, že jste navštívili webové stránky firmy Leoš Fiala - Tennisline. Naše firma již více téměř 20 let podniká v oblasti sportu. Naší hlavní náplní je organizace sportovních soutěží a turnajů, včetně jejich marketingového zabezpečení. Velký prostor věnujeme zejména akcím pro mládež.

Za dobu naší existence jsme se podíleli na uspořádání více než dvou stovek akcí, v převážné většině případů pro mládež. Již více než 10 let trvá naše spolupráce s Dětským domovem ve Zruči nad Sázavou. Patnáctiletou tradici brzy završí tři naše mezinárodní juniorské turnaje v tenisu pro čtrnáctileté a šestnáctileté hráče, druhou desítku začal tenisový Superpohár pro dvanáctileté naděje. Minigolfová Modrá Kotva úspěšně spěje k 10. jubilejnímu ročníku.

Stolní tenisté SKC Zruč nad Sázavou - Tennisline po třech hladkých postupech v řadě vybojovali ve Středočeské divizi umístění v první polovině tabulky a počtvrté v řadě vyhráli Středočeský pohár. Letos usilují o postup do 3. ligy.

Uspořádáním Krušovice Trophy – MČR v mariáši jsme se zařadili mezi významné organizátory mariášových turnajů v ČR, spolupracujeme s ČSM i Ligou mariášové unie, je velice pravděpodobné, že MČR v mariáši budeme pořádat i v letošním roce..

Jsme schopni pro Vás uspořádat jakoukoliv sportovní i společenskou akci, firemní den, zájezd, sportovní soustředění nebo VIP turnaj přesně na míru, podle Vašich představ a požadavků.

V této sekci budou brzy aktuality k sekci Stolní tenis.

Pro tuto sekci nejsou nahrány žádné soubory.
TC Tennisline - Leoš Fiala
Dvouletky 710
285 22 Zruč nad Sázavou
777 922 395